ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Προσφέρουμε ποικιλία ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο της εκτύπωσης.

 

Περισσότερα...

ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ & ΤΕΛΕΙΩΜΑ

Προσφέρουμε δέσιμο βιβλίων με ποικίλους τρόπους.

 

Περισσότερα...

ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη γραφικής ύλης.

 

Περισσότερα...

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ

Παρέχουμε υπηρεσίες σχεδιασμού για λογότυπα, διαφημιστικά, μενού, επαγγελματικές κάρτες, πανό, ένδυση βιτρίνας, προσκλήσεις, αφίσες, ακόμα και για διαφημίσεις σε περιοδικά και εφημερίδες.       Περισσότερα...

ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας πιο κάτω και θα σας ενημερώνουμε σχετικά με νέες προσφορές και διαγωνισμούς.

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας!

Το High Resolution Studio είναι ένας καινούριος πολυχώρος ψηφιακών εκτυπώσεων στη Λευκωσία με εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών εκτύπωσης.

Η εταιρεία µας δραστηριοποιείται στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης καλύπτοντας ένα ευρύ φάσµα εκτυπωτικών εφαρµογών και προσφέροντας ποικιλία ολοκληρωµένων λύσεων στους πελάτες µας. Ενσωματώνουμε συνεχώς τις εξελίξεις της τεχνολογίας στον τοµέα της ψηφιακής αναπαραγωγής και είµαστε σε θέση να ανταποκριθούµε στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών µας, παρέχοντας άριστη ποιότητα, στην καλύτερη τιµή στο συντοµότερο δυνατό χρόνο.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας καθώς και στοιχεία επικοινωνίας.